Aanmelden Eco Pakket
       Met behulp van dit formulier kunt u zich aanmelden voor het Eco Pakket. Wanneer uw aanmelding op werkdagen voor 12.00 uur bij ons binnen is, zal uw account in de meeste gevallen de volgende werkdag gebruiksklaar zijn. Dit betekent dat wij uw pagina's gelijk kunnen plaatsen, zodra wij deze hebben ontvangen per diskette.

  Vul dit formulier zo volledig mogelijk in en klik op "Verzend Aanmelding". 

  Domeinnaam:

  Gewenste domeinnaam: http://www.
  
  
  
  
  Het betreft hier een:
  nieuwe domeinnaam
  2e .nl domeinnaam
  bestaande, te verhuizen domeinnaam

  De kosten van het registreren van een domeinnaam bedragen ongeacht het soort, (nl/com/net/org/edu), ƒ 75,- éénmalig voor de registratieprocedure door V.E.D. Internet BV + ƒ 9,- per maand voor de afdracht aan de aangewezen instanties. De maandelijkse bedragen voor een domeinnaam die eindigen op .com/.net/.org/.edu dienen twee jaar vooruitbetaald te worden. De kosten voor een tweede en volgende NL-domeinnaam op hetzelfde Kamer van Koophandel uittreksel bedragen ƒ 18,- per maand i.p.v. ƒ 9,- per maand.

  Account:

  Eco Pakket ƒ  49,= p.mnd
  ƒ 150,= installatiekosten

  Domeinhouder:

  Indien u reeds klant bent kunt u volstaan met het invullen van uw klantnummer en bedrijfsnaam.

  Klantnummer ...:
  Bedrijfsnaam...:
  Bedrijfsvorm...:

  Contactpersoon.:

  Functie .......:
  Adres .........:
  PC ............: Plaats:
  Postadres .....:
  PC Postadres ..: Plaats:
  Provincie .....:
  Telefoon ......:
  Fax ...........:
  K.v.K. nummer..: Plaats:
  E-Mail adres...:

  Tevens dient u een kopie uittreksel Kamer van Koophandel te zenden aan: V.E.D. Internet BV, o.v.v. nieuwe aanmeldingen, Bornholmstraat 20-16, 9723 AX  Groningen. Ook kunt u dit uittreksel faxen naar: 050-3022132.

  Eventuele vragen en/of opmerkingen bij deze aanmelding:

  Betalingscondities: Verrekening van dit abonnement dient te geschieden per drie maanden bij vooruitbetaling. De minimale abonnementsperiode bedraagt drie kalendermaanden. De opzegtermijn is één maand, beginnende per eerste van de volgende kalendermaand. Opzegging dient schriftelijk te geschieden. De eerste factuur met o.a. de éénmalige installatiekosten dient binnen 8 werkdagen te zijn voldaan. Deze factuur ontvangt u binnen enkele werkdagen na ontvangst van uw aanmelding. Al onze tarieven zijn in guldens en exclusief 17,5 % btw.

  Vergeet uw uittreksel Kamer van Koophandel niet te zenden!

  Terug

   

Copyright© 1998 V.E.D.Internet