Over ons
     


Home  
Over Ons .  
Web Design .  
Internet .  
Web Hosting .  
Site Map .  
Portfolio .  

Kontakt  
Adres .  
Email .  
  
CallMe .  


Wie is V.E.D. Internet ?

Van Essen Digital BV is in 1997 opgericht en is gevestigd in Groningen . De primaire insteek was om websites te ontwerpen van bedrijven en deze aan het Internet te koppelen compleet met beveiliging en routers. Er ontstond echter steeds meer vraag naar goedkopere en eenvoudigere oplossingen. De virtuele server is zo. n oplossing. De virtuele server is   een concept dat ervoor zorgt dat uw bedrijfspresentatie op Internet onder uw eigen domeinnaam 24 uur per dag 365 dagen per jaar snel en makkelijk bereikbaar is. U spaart hiermee hoge kosten uit en hoeft zich alleen te concentreren op de inhoud en niet op het beheer van de techniek. Er wordt tevens steeds meer geeist inzake funktionaliteit en beveiliging van websites vanwege het groeiende belang en de populariteit van Internet. U zult begrijpen dat wij onze voorsprong trachten te behouden door ons uitgebreid bezig te houden met applikatie ontwikkeling...oftewel met de vraag hoe u, met uw website, toegevoegde waarde kunt creeren naar uw bezoekers toe.

Welke voordelen heeft Internet voor mijn bedrijf?

Allereerst bent u wereldwijd 24 uur per dag bereikbaar voor uw klanten en prospects. Een uitstekend medium om naamsbekendheid te verkrijgen en informatie te verstrekken. Bezoekers die op uw site komen zijn meestal ook daadwerkelijk geinteresseerd in de informatie die u te bieden heeft, ze zijn immers zelfstandig op uw site gekomen.

Welke diensten verleent V.E.D. Internet ?

De core business van V.E.D. is het hosten en ontwerpen van Websites voor bedrijven onder eigen bedrijfsnaamnaam. Dit kan op een gedeelde server(zgn.virtuele server) of op een eigen systeem binnen onze Internet infrastructuur (dedicated server).

Verder ontwikkelt V.E.D. software applicaties om toegevoegde waarde te creeren via Internet. Op verzoek ontwerpt  en bouwt V.E.D. ook uw website aan de hand van uw huisstijl.

Waarom zou ik voor V.E.D. kiezen?

V.E.D. is een professionele organisatie en biedt als een van de weinige presence providers in Nederland website hosting op het hoogste performance en beveiligingsniveau (Firewall). V.E.D. zit  direct op de 2 MB backbone. Uw site draait op een van onze NT machines achter onze Firewall. V.E.D. heeft verder een groot aantal functionaliteiten ontwikkeld zodat onze klanten toegevoegde waarde kunnen bereiken met hun bedrijfspresentatie op Internet.

Wat is het voordeel om mijn site bij V.E.D. te laten hosten ten opzichte
van zelf een webserver te installeren ?


Ten eerste bespaard u een groot aantal kosten: de hardware, de software, de vastelijn kosten, de POP kosten, het technisch personeel cq onderhoud van de server en natuurlijk de beveiliging. Waarom het wiel opnieuw uitvinden als er een groep professionals is die u dit uit handen kunnen nemen? V.E.D. heeft niet alleen technisch zeer hoogstaande apparatuur maar ook jarenlange expertise en ervaring op het gebied van website hosting. U kunt zich nu tenminste richten op de inhoud van uw website en heeft verder geen zorgen meer over beheer en techniek, terwijl u de inhoud geheel zelf kunt bepalen.

Hoe gaat het aanvragen van een domeinnaam in zijn werk?

Een domeinnaam met .nl wordt door V.E.D. aangevraagd bij de Stichting Domeinnaam Registratie Nederland. De naam die wordt aangevraagd dient overeen te komen met de naam waaronder een bedrijf bij de Kamer van Koophandel is geregistreerd Een .com domeinnaam wordt aangevraagd bij Internic in de Verenigde Staten. Hiervoor is geen uittreksel van de Kamer van Koophandel nodig. In principe kunt u iedere willekeurige naam aanvragen mits deze nog niet geregistreerd is.

Hoeveel klanten hebben op dit moment de website ondergebracht bij V.E.D. ?

In totaal op dit moment meer dan 70 bedrijven. Een greep uit onze klanten vindt u op de portfoliopagina.

Hoeveel serverruimte kan ik huren op een virtuele server en kan ik
desgewenst doorgroeien?


Dat is afhankelijk van het aantal informatie dat u wilt plaatsen op het Internet. Wij bieden drie pakketten, van 10 MB tot 100 MB schijfruimte kunt u bij ons onderbrengen op een virtuele server. Wij bieden een groeitraject aan onze klanten want bij gebruik van meer dan 100 MB schijfruimte kunt u eventueel doorgroeien naar een dedicated server bij V.E.D., of als u daar aan toe bent bij u op locatie. De consultants van V.E.D. kunnen u bij dit groeipad begeleiden en adviseren.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn website vaak bezocht wordt ?

Teneinde de bekendheid van uw Website op het Internet te vergroten melden wij u aan bij de daarvoor bestemde nieuwsgroepen, aanmelding bij een groot aantal bekende Internet zoeksystemen (tot 250 belangrijke search engines) en aanmelding bij Websites die informatie verschaffen omtrent nieuwe sites. Een speciale manier van aanmelden zorgt ervoor dat de grote search engine databases gemanipuleerd worden. Uw site wordt daarmee makkelijker en beter vindbaar met de door u opgegeven keywoords. Hierdoor neemt de kans opWebsite bezoekers toe.

Copyrightę 1998 V.E.D.Internet