Standaard Pakket
     


  Home  
Over Ons .  
Web Design .  
Internet .  
Web Hosting
Standaard
Eco Pakket
Prof Pakket

  Site Map .  
Portfolio .  

Kontakt  
Adres .  
Email .  

 


Voor wie?

Het Standaard Pakket is speciaal opgezet voor bedrijven die onder hun eigen domeinnaam (www.uwbedrijf.nl) op het internet bereikbaar willen zijn en waarvan de web-site niet of in geringe mate aan veranderingen onderhevig is. Hierbij moet gedacht worden aan bedrijven die minder dan één keer per kwartaal de pagina's wijzigen. Voor ƒ 49,- per maand (excl. btw) heeft u een account waarbij de eerste plaatsing is inbegrepen. Uw bedrijf profileert zich professioneel op internet zonder dat u zich hoeft te verdiepen in de technieken van het up-loaden van de pagina's.

Wat biedt het Standaard Pakket?

Het Standaard Pakket biedt de volgende faciliteiten:

 

Omschrijving

STANDAARD Pakket

Verklaring
Prijs per maand (excl. btw)

25,-

Dit maandelijkse bedrag wordt per kwartaal vooruit gefaktureerd.
Installatiekosten (excl. btw)

150,-

Eénmalige opstart- en configuratiekosten
Opslagruimte

10 MB

Beschikbare ruimte voor uw html-documenten & grafische afbeeldingen, enz.
Vrij data transactieverkeer per maand 500 MB  
Aantal internetpagina's onbeperkt  
Aantal e-mail adressen voor één bestemming onbeperkt U heeft de mogelijkheid om alle e-mail onder uw domein onbeperkt collectief te verwijzen. Alle e-mail gericht aan "...@uwbedrijf.nl" kan  worden doorgestuurd naar één -door u aan te geven- e-mail adres van uw internet-abonnement.
Aantal los specificeerbare  e-mail adressen

10

U kunt 10 verschillende e-mail adressen aanmaken die eindigen op uw eigen domeinnaam  "...@uwbedrijf.nl". Elk e-mail adres kan verwijzen naar een ander e-mail adres.
Verbinding zeer snelle T3 verbinding  
Technische ondersteuning ja  
Plaatsing pagina's

aan te leveren

Bij het Standaard Pakket dienen de pagina's op diskette te worden aangeleverd. De eerste plaatsing is inbegrepen. De volgende plaatsingen bedragen ƒ 25,- per keer en ƒ0,25 per bestand.
Eigen, vast IP-adres ja Wij bieden de mogelijkheid uw domeinnaam te registreren bij de daarvoor aanwezige instanties en deze te koppelen aan uw eigen IP-adres (account). De kosten van de registratie van een nieuwe domeinnaam of verhuizing van een bestaande domeinnaam bedragen  ƒ 75,- éénmalig + ƒ 9,- per maand.

Mogelijke uitbreidingen

  • Server opslagruimte:

Extra opslagruimte is verkrijgbaar per blok van 25 MB. De kosten per extra blok bedragen ƒ 25,- per maand (excl. btw).

  • Los specificeerbare e-mail adressen:

Extra verwijsbare e-mail adressen zijn beschikbaar per blok van 10. De kosten per extra blok bedragen Euro 15,- per maand (excl. btw).

  • Meerdere domeinnamen:

Het is mogelijk meerdere domeinnamen naar één IP-adres (account) te laten verwijzen, zodat uw web-site bereikbaar is onder verschillende domeinnamen. Voor meer informatie kunt u de optie Domeinverwijzingen aanklikken aan de linkerkant van deze pagina.

Indien u kiest voor het Standaard Pakket, kunt u zich direct aanmelden. Wilt u meer informatie over onze andere mogelijkheden, verwijzen wij u naar de andere pakketten.

Aanmelden- [ Standaard Pakket ] - [ Eco Pakket  ] - [ Prof Pakket ] -