Webdesign
     


Home  
Over Ons .  
Web Design .  
Internet .  
Web Hosting .  
Site Map .  
Portfolio .  

Kontakt  
Adres .  
Email .  
  
  
 

V.E.D. ontwerpt op een exclusieve, professionele wijze uw presentaties op het internet. Voorafgaand aan het ontwerp geven wij een deskundig advies over de mogelijkheden en onmogelijkheden van dit "nieuwe medium".

Een website is meer dan een advertentie! Een website is een mogelijkheid om uw producten of diensten 24 uur per dag Nationaal en Internationaal te presenteren.

Bij het ontwerp van uw website staan gebruikersvriendelijkheid en een duidelijke navigatie voorop. V.E.D. Internet beschikt over vormgevers met ruime ervaring op het gebied van Internettechnieken, grafische vormgeving en interactieve presentaties.  Daardoor zijn wij in staat de juiste balans te vinden tussen interactiviteit, grafische vormgeving en technische mogelijkheden.

V.E.D. zal meer tijd besteden aan vormgeving dan aan inhoud. Ten slotte zorgt U zelf voor de inhoud. U kent uw bedrijf en/of product toch het beste. Alleen hoe vertaalt U nu de uitstraling van uw bedrijf naar HTML?

 

Vraag nu onze vrijblijvende offerte op maat aan.

Wanneer u zelf al een idee heeft over hoe uw website eruit moet komen te zien kunt u door ons een offerte op maat laten maken. Deze offerte is geheel vrijblijvend. Wij sturen of emailen u dan binnen enkele dagen een offerte op maat toe. U kan uw eigen pakket naar eigen wens samenstellen. Zo hoeft u geen pakket te kiezen waar faciliteiten in zitten die u waarschijnlijk helemaal niet nodig heeft op uw website. Zo betaalt u precies het bedrag van uw website en niet voor de voor u onnodige faciliteiten. U kunt bij ons een jaarabonnement onderhoud/servicecontract afsluiten. Gedurende een jaar zorgen wij voor kleine tekstuele aanpassingen, plaatsen van nieuwe foto. s, wijzigen van adresgegevens, enz. Dit tot maximaal 2 uur per maand. Als u geen onderhoud/service jaarcontract neemt kunt u zelf uw site updaten en onderhouden. In onze pakketten zit automatisch een onderhoud/servicecontract voor een jaar.

Aantal gewenste foto's (ongeveer):
Worden de foto's digitaal of op print aangeleverd:
Aantal gewenste pagina's (ongeveer):
Aantal gewenste aanvraag/informatie formulieren met output naar e-mail, zonder verificatie:
Aantal gewenste aanvraag/informatie formulieren met output naar e-mail, met verificatie:
Aantal gewenste aanvraag/informatie formulieren met output naar html (b.v. een gastenboek):
Aantal talen waaruit uw website bestaat:
Eventueel aantal gewenste beveiligde pagina's (ongeveer):
Eventueel aantal extra e-mailadressen:
Wel of niet een bezoekers teller:
Wel of niet aangemeld bij de 100 belangrijkste
nederlandse en amerikaanse zoek-machines:
Wel of niet een eigen domeinnaam:
Wel of niet een eigen zoekmachine op uw site:
Wel of niet een onderhoud/servicecontract:

Eventuele andere wensen kunt u hier invullen:

 

Uw adres gegevens:

 

Voorletters:
Achternaam:
E-mail:
Bedrijfsnaam:
Straatnaam + nummer:
Postcode:
Postbus:
Plaats:
Telefoon:
Fax:
                     

  • Copyrightę 1998 V.E.D.Internet